Hopp til navigasjonHopp til innhold Hopp til bunnområde

Liatoppen Eiendom AS

Totaloppussing av Liatoppen Fjellhotell

Fra mai og frem mot 1. november 2020 holder vi stengt for å gjennomføre en omfattende oppussing, under ledelse av Erik Leander Paule. Vi legger store ressurser i oppussingen, slik at man vil se resultater.

Åpning 1. november 2020

Innen åpning den 1. november vil hele eiendommen være oppgradert til et moderne og tiltalende hotell, som vil by på en behagelig fjellopplevelse og leve opp til navnet sitt – Det Grønne Fjellhotellet.

Hotellet inneholder 38 rom, hvor alle nå pusses opp og oppgraderes – alt fra nye vinduer til nye senger. Det samme gjelder med de fleste av de tilhørende badene.

Normalt har vi plass til 80 gjester, men dette utvider vi ved spesielle arrangement ved å leie fem store nærliggende flotte hytter. Dermed kan vi tilby for eksempel bryllup med full overnatting og beverting for opptil 120 personer.

Inneklimaet i hotellet oppgraderes med installasjon av nye systemer for tilførsel av luft, hvor 85% av varmen i luften gjenvinnes fra alle hotellrom og oppholdsrom. Det vil også være et nytt system for varmestyring av ovner og nytt, moderne låssystem.

Frokost- og dansesalen åpnes opp med høye, spektakulære vinduer mot utsikten til fjellheimen.

Uteområdet har fått særlig fokus, og nye terrasser vil bygges på begge sider av hotellet (totalt ca. 330 kvadratmeter). Privatboligen for personalet pusses også opp.

Taket vil også skiftes, og solceller og batterier for solceller installeres. Disse tiltakene, sammen med innsetting av nye vinduer med høye UV-verdier, vil redusere Co2-utslippet drastisk, og vi vil dermed med rette kunne kalle dette Det Grønne Fjellhotellet. 

 

Liatoppen Eiendom AS eies 100% av Esacongruppen AS og selskapet eier hotellet og eiendommen på Liatoppen.

29_4 Liatoppen - Uteplass - A72-101 Perspektiv utv 1 2020-07-10 (1)_page-0001
29_4 Liatoppen - Uteplass - A72-102 Perspektiv utv 2 2020-07-10_page-0001