Hopp til navigasjonHopp til innhold Hopp til bunnområde

Liatoppen Drift AS

 

Liatoppen Fjellhotell befinner seg i Hallingdal, ca. 1 mil fra Ål sentrum. Eiendommen ligger på 920 meter, med herlig utsikt over fjellheimen.

 

Gruppesamlinger

Liatoppen egner seg ypperlig for små og store gruppesamlinger. Hotellet ligger for seg selv på en høyde med flott utsikt og interne samlinger forstyrrer i liten grad omgivelsene. Hotellet er på totalt ca. 2 300 kvadratmeter og har flere store fellesrom, trimrom og badstue. Det er mulig å leie hele hotellet om ønskelig, eller eventuelt deler av det, for en midtuke, langhelg eller helg. Grupper på mer enn 10 personer vil oppnå redusert pris.

I tillegg til å gjennomføre en totalrenovering av hotellet har vi allerede også investert i et svært moderne og kraftig lydanlegg. Dette fungerer godt i den store dansesalen, og gjør det enkelt å kommunisere med større grupper.

Hos Liatoppen Fjellhotell er det for eksempel perfekt å avholde et julebord utenom det vanlige, med overnatting og plass til mange. Her lønner det seg å være tidlig ute, da julebordsesongen nærmer seg og vi tar imot bestillinger allerede nå.

Stedet egner seg også meget godt til arrangementer som bryllup, konfirmasjoner, bursdager, slektstevner etc.

Fremkommelighet

Fra Oslo tar det under 3 timer å kjøre til hotellet og vi har gratis parkering til alle. Det er også enkelt å ta toget til Ål og derfra er det en rask taxitur på ca. 15 min.

Konkurransedyktige

Vi kan tilby fullt opphold fra fredag til søndag, inklusive mat og drikke, for opptil 120 personer. I fjor ble det (før oppussingen) avholdt 7 vellykkede bryllup på Liatoppen og tilbakemeldingene var meget positive.

For at vi skal kunne holde av hotellet til grupper gjelder særskilte betingelser for gruppesamlinger. Vi er svært konkurransedyktige på pris og kvalitet. Er dere mange får vi en høy fyllingsgrad og det avspeiler seg i prisene.

Vi har alle rettigheter og vil legge meget stor vekt på kvalitet både når det gjelder mat og drikke. Grupper får tilsendt meny og bestiller maten på forhånd.

Legger dere samlinger til hverdager, vil dette gi ytterligere prisavslag.

Liatoppen

Booking

For booking, ta kontakt med Erik Leander Paule på telefon 95 96 69 59 eller e-post erik@liatoppen.no. Erik er ansvarlig for oppussingen og driften av hotellet og vil kunne gi dere den informasjonen dere trenger for deres bestilling.

Hotellet vil ha offisiell åpning den 1. november, men vi tar gjerne imot bestillinger allerede nå (samtlige helger i mars 2021 er allerede booket, så ikke vent for lenge med bestillingen).

Våre nye nettsider er under utvikling og vil etter hvert bli tilgjengelig på www.liatoppen.no.
For øyeblikket er det fremdeles tidligere eieres nettsider som befinner seg på nettadressen. Her vil man kunne se at hotellet fikk mange gode tilbakemeldinger fra gjester allerede før vår omfattende renovering.

Her ser dere omtalen av kjøpet vårt i Hallingdølen:
Liatoppen Hallingdølen 28.04.20

 

Liatoppen Drift AS har totalansvaret for driften av hotellet og eiendommen og eies 100% av Esacon Gruppen AS.