Hopp til navigasjonHopp til innhold Hopp til bunnområde

Om oss

Esacon Gruppen består av selskapene Esacon, Esacon Invest, Esacon Motivation, Liatoppen Eiendom og Liatoppen Drift. Alle selskapene er 100% eid av Esacon Gruppen. I alle selskapene har vi felles mål om å levere tjenester av høy kvalitet, yte vårt ypperste for kundene våre og bidra positivt til samfunnet rundt oss. Esacon har i en årrekke kunnet vise til meget gode økonomiske resultater. Dette gir alle selskapene i Esacon Gruppen en unik mulighet til å arbeide mot disse målene.

Se de ulike selskapene sine nettsider for mer informasjon. Liatoppens egne nettsider vil være klare om kort tid. Enn så lenge kan utdypende informasjon om hotellet finnes ved å trykke på hver av selskapslogoene under.

Den røde tråden i Esacon Gruppen

Det er en rød tråd i Esacon Gruppen sin selskapsoppbygging, selv om den kanskje ikke er helt enkelt å oppdage ved første øyekast. Hva har hotelldrift og motiverte medarbeidere med søknader om forskningsmidler og investeringer i innovative selskaper å gjøre? Er du interessert i historien bak Esacon Gruppen kan du lese mer her.

Eierskap

Esacon AS

Esacon hjelper bedrifter som utvikler innovative varer eller tjenester å søke om offentlige tilskudd, blant annet SkatteFUNN. Reell no cure no pay: Fakturering først etter at støtten er mottatt. Selskapet har bistått over 1200 bedrifter og en svært høy andel av søknadene vi har sendt inn på vegne av kunder er blitt godkjent.

Esacon Invest AS

Esacon Invest er et investeringsselskap som søker innovative og fremtidsrettede selskaper med potensiale for sterk vekst. Vi ønsker å bidra aktivt til økt omsetning og positive resultater i de selskapene vi investerer i.

Esacon Motivation AS

Esacon Motivation har utviklet løsningen eMotivation, for enklere medarbeideroppfølging. Med denne løsningen kan en leder enkelt kartlegge, opprettholde og forbedre motivasjonen i sin virksomhet via en kontinuerlig pulsmåling gjennom året. Oppfølgingssamtaler kan gjennomføres direkte i løsningen.

Liatoppen Eiendom AS

Liatoppen Eiendom har kjøpt og pusser nå opp Liatoppen - det grønne fjellhotellet.
Stedet ligger med herlig utsikt til fjellheimen på 920 meter og egner seg ypperlig til små og store firma- og familiesamlinger.

Liatoppen Drift AS

Liatoppen Drift er ansvarlig for oppussingen på Liatoppen og fremtidig drift av fjellhotellet. Planlagt åpning for ordinær hotelldrift er 1. november 2020. Vi tar allerede imot bestillinger via "stedets mann" Erik Leander Paule, på mobil 959 66 959 eller e-post erik@liatoppen.no.

Tidligere eierskap

Entra Data AS

Nå en del av Tieto-Enator konsernet

TakeCargo AS

Nå en del av Tradesolution AS

Pemco Oil AS

Nå Pemco Energi Holding AS

Kom i kontakt med oss!